Alla inlägg under november 2009

Av Lisa Andersson - 2 november 2009 17:24

Ja en väldigt trött Lisa är ja idag. Klev upp kvart i 4 i morse och kudne inte sova nå i natt.. vid 4.30 bar de av te "jobbet" kom hem strax efter 14.00 då börja ja kika på sunes sommar XD den gick på sf så ja kunde inte låta bli. men palla inte kolla klart så tog en druch sen blev det mat. och nu sitter j här.. väldigt händelserik dag än så längr men några kroner tjänade iaf.  Längtar till den 25 då ja får lönen från ocktober. de är bara några dagar/timmar men det lilla räcker långt för mig. :)


Och just idag har ja sån stor saknad av min fina kamera ja glömde hos mamma när ja va hos henne :( Vill kunna ta massa kort igen :P måste åka ner o hälsa på snart igen så ja får tillbaka den och mitt headsett..


"What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never free
Never me
So I dub thee UNFORGIVEN"


Måste bara säga att de här må vara den bästa låten i hela världen :D Mee looove it och har alltid gjort :) Danke mami för att du fick mig älska denna fantastiska grupp :) % år gammal och ja minns fortfarande hur vi satt i bilen och ja försökte sjunga tilld en här och enter sandman, de gick ganska hyffsad för att va 5 år :P


       



Några bilder blev de iaf. så tråkigt utan i inlägen..

dock kaske inte dom bästa men Minnen finns vid dom alla :D


Bye 4 now XoXo /Liisa

Av Lisa Andersson - 1 november 2009 21:25

Blir mitt första inlägg här nu, på min tredje bloggsida. haha. Ska försöka sluta andvända iaf en av dom andra så det blir mer skrivet här. värkade vara en lite mer enkel sida här o sen va de lite snyggare desigt också :P ska försöka se om ja kan komma på hur man ska göra lite mer sen om att göra eget utav allt. men de får bli en annan gång, ska upp 4 i morgon bitti för att jobba så kanske i morgon kväll..


Har spenderat dagen med att kika på film, varit trött o lyckats blivit osams med peter igen. Lite tråkigt de sista men de får vara som de är så. Saker är ju inte alltid så lätt som de kan verka i någon annans huvud ibland.


Första inlägget gjorti af. vet inet riktigt vad ja ska skriva, har en förmåga av att totalt skriva av mig i bloggen men ska försöka att inte klaga nu :P hehe..


Går inte så sp bra med matten iaf och måste snart vara klar med den om ja nu ska flytta till hagfors i december. skulle ju vara sjukt mysigt med den delen iaf, o så kanske vi slutar tjafsa så mycket, el ja jag tjafsa. saknar honom ju tar på kraferna med allt som h änder här o sen försöka hålla känslorna i styr är ju inte de lättate vaire dag.


Nee nu blir de kväller..

Natti natti XoXo / Liiisa

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards