Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Lisa Andersson - 26 mars 2010 18:08

hejsi :)

Jaha då va ännu en vecka avklarad. Tiden går så fort. I måndags va ja på andra arbetsintervjun det gick riktigt bra. Och åkte hem från gävle i tisdags. Så jobb veckan har varit kort men effektiv. Vilket tempå vi har haft idag kan ja lova. haha Man kan inte riktigt tro de men så är det i alla fall.


Just nu sitter härtat på tåget hit, och "bråkar" med mig på telefon. hehe. å då menar ja inte bråkar som i osams utan bråkar som i busar typ. Harj u dock varit kättar att skriva de men det är roligare att fylla ut raderna men massa nonsens.

I morgon ska jag max teddy och stina åka till ljusnedal och äventuellt ska broder min åka med oss :) kuligt kuligt. Och ikv blir de nog kanske en promenad efter att max kommit hit eller så bli de bara massa tôll som vanligt :D


Jag har iaf även hunnit varit duktig hemmafru idag. (klapp på huvudet). jag har damsugit på mitt skitigt rum och tömt kattlådan OCH gjort rent spisen och bänken.. allt såg så förjävligt ut att jag tyckte synd om mig själv som inte hade gjort de och fick städmani och gjorde allt skinande rent. Jag har dock inte fyllt på sand i kattlådan än meeeeen ja hinner innan kattfaen kommer in igen :P


Nu ska ni få sluta läsa mitt helt nånsens till babbel för nu ska jag göra någor riktigt roligt o ni får inte veta vad de är ;) MAHAhahahahaha !


/ Liiiiisa the no lifer ^^

Ovido - Quiz & Flashcards