Alla inlägg under december 2009

Av Lisa Andersson - 7 december 2009 23:34

Hejsi :)

Dagen har varit okey idag. Tog de lungt o så helt POFF så blev de strömavbrott i 2 timmar. åkte ner på bageriet eftersom ja skulle jobba o så dog strömmen igen mitti allt när jag skulle stämpla in. *suck*

sen gickd e i gång och vi börja jobba och ja vart kass som FAN. så jävla typiskt. inte ens en timme där nere och ja håller på att skaka sönder som ett asplöv i snöstorm och höll på att svimma. så Valdis (bossen) skjusa hem mig och gav mig som order att ringa sjukhuset. gjode ja de då ? NEEeeeeeeje de hadej a inte tid mig ja la mig i min fotölj och där låg ja ända tills nu. Helt jäkla slut.

Så dagen ahr spenderats med godis och nötter framfrör tv:n med telefon i högstahugg hela kvällen. Trevligt sällskap iaf man hade när man satt där och skrev :) Pappa va ju inte så jätte social, men han var nog mest trött efter resan till ö-sund med bror min idag. men tillbaka till sms, mitt som allt var när ja fick massa sms så skickade prinsen ett. gissa mo ja blev glad. Han har blivit så go som 2 senaste dagarna att man kan tro han har gjort nå. meeeen de tror ja ju självklart inte. prinsen min är bäst han.


fast ja känner nu att ja börjar bli LIIIIIIITE för trött så nu ska jag krypa ner i min säng och hoppas på att jag ska må bättre snart. (:


Natti natti

XoXo /Liisa

Av Lisa Andersson - 6 december 2009 18:42

Hejsi :)

gårdagen:

Kräft kalas med pappa framför tv:n super mys :D:D Vi började kolla på 28 dagar men ja gick upp till tuppens inflyttningsfest vid nyhets pausen. Där uppe var de lite trevligt folk en stund, sen fick dom för sig att ta diten som bara satt och förolämpa oss så då blev vi lite arga och pikade tillbaka. trevligt. Det blev gifte mål mitt uppe i allt mellan john carlqvist och Betten östlund och ja va präst så grattis på dom. de kommer bilder på de sen. har inte lagt in dom än.

Efter mycket mycket bus så ville gina hem så då tog ja smål skjus med john och passa på att åka hem ja med.


idag har ja mest bara suttit och slöa framför datorn vid filmer då jag vart värre med hostan i natt.. de va kallt ute och min kropp gillade inte de alls. men de börjar bli bättre igen nu efter ett varmt och härligt bad. Men blir nog inge jobba i morgon som de va meningen. får ringa lisa i morgon och säga de. Tror inte de är nån mening att ja chansar och går dit p-g-a hosan o så..


Nu ska ja krypa ner i mitt täcke i gen och kika på the uninvited en gång till. men va mys. se om ja orkar kika på hela. tycker ja har tryckt av alla filmer ja sätt idag el bara spolat fram dom till de bästa delarna :P haha Fy skäms på mig.


En låt för minnernas skull, har lyssnat på den sen i går :D:D


http://www.youtube.com/watch?v=5COiY-Bge2E


Av Lisa Andersson - 5 december 2009 13:33

God eftermiddag på er :)

Idag var de lördag igen, den här veckan har gått så himmla fort tycker ja,

även fast jag bara legat hemma nästan. va borta 2 och en halv dag men de är de ända ja vart ute sen i söndags. o då åkte ja buss till peter satt hema hos peter och åkte hem från peter. så mycket ute har det inte blivit.

Hostan har börjart blivit bättre nu jag får sova som ja borde iaf och aptiten börjar komma tillbaka. så förhoppningsvis går ja upp mina 5 kilo som ja tappat, på ett ryck.


Pappa och Jocke åker till Östersund på måndag för jocke ska till sjukan och så ville han väl kika efter julklappar, så ja blir hemma med hunden och har hostan försvunnit ska jag jobba kväll :) skänt att få göra något igen. Sen måste jag någon dag ta mig ner till Mora och köpa julklapparna. vet vad jag ska köpa nu så det ska gå ganska fort. :D:D..


BTW. ÄLSKA VÄDRET så underbar synd att det blivit varmt igen nu, men snön ligger kvar än så länge och glittrar så fint på backen. Hoppas det kommer ännu mer nu och att de kan gå upp till våra älskade minus grader. Eftersom ja inte fått varit ute nå under kall graderna tycker jag att dom kan komma tillbaka..


sen har ja en liten fråga till er som andvänder bloggplatsen, hur lyckas man få in ett youtube inlägg i bloggen? för ja kan bara få till en länk ??? blir galen snart. :P


hihi 4 now XoXo / Liisa

 

<3

Av Lisa Andersson - 2 december 2009 18:49

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am?
Is there anyway that I can stay in your arms?



Dagen har blivit lite bätrte igen. I DO LOVE YOU!

Har just kollat på american virgin den fan fan kul ändå

Och så har ja tagit första chockladen av min super söta

men barnsliga chockladkalender. Kan bara äta en bit chocklad

så ja får försöka hinna i kapp när jag mår lite bättre.

Nu ska ja kika på riverside och andra avenyn. och tycka synd om

mig själv för min jävla hosa. som pics comming. ;)


   

vackra hagfors.


   


Min fina chocklad kalender..... och jag för nån dag sen el nå..

innan ja blev galet sjuk..


4 now. / Liisa

Av Lisa Andersson - 2 december 2009 16:28

Jaha då va man hemma igen. Mår fortfarande skit och miljoner gånger värre.

finns inte så mycket att skriva igentligen. Är hemma iaf, fick veta att dce är inte bara jag i denna by som är så här dålig. Det är flera stycken så de är säkert baconfebern... Orkar inte ens se possitivt på något idag. finns inget bra med den här dagen. så jag ska sluta nu.


bye! / Lisa



You are the only one for me!

Ovido - Quiz & Flashcards